zaterdag, november 26, 2005

Charles & Chelonis

Op basis’ van Vincents omschrijving (de naam Romanthony doet me altijd huiveren) en een eerste vlugge beluistering (als randactiviteit), zei Dislocated Genius van Chelonis R. Jones me ook niet zo veel. Maar aan het hoge aantal draaibeurten ten huize Sporenburg & Lubacov te zien, moest er toch wat meer aan de hand zijn. Dus toch tijd voor een uitgebreide luistertest genomen. En gelukkig maar. Want Dislocated Genius komt zeker in mijn eindejaarslijstje. De break na viereneenhalve minuut in Mythologies (Myths I & II) bewust door de koptelefoon horen was voldoende.Ronduit fantastische plaat, waarvan een aantal nummers me indirect deden denken aan songs als ‘I’m falling’ of ‘Understand’ op het voor de rest veel rustigere Born on the 24th of July van Charles Webster, een wat vergeten parel die begin 2002 uitgekomen is op Stratra (via Peacefrog). Zeker ook een herbeluistering waard.

3 opmerkingen:

Vincent Romain zei

die charles webster is zeker geen slechte plaat maar hij heeft al zoveel betere dingen gedaan.

luba zei

zeg, heeft u misschien een microfoontje verborgen in de muziekkamer hier ten huize? achter de klassieke en daarom ingelijste kerstkaart van guuzbourg, op het plateautje boven het raam waar ik ,ijn harddrugs verstop voor moeder de vrouw?
want u heeft gelijk: chelonis schalt hier regelmatig door de speakers. op het randje van fout, maar steeds net niet erover. heerlijke plaat.

Esco zei

jazeker, het heet audioscrobbler ;)