donderdag, augustus 25, 2005

Beste DJ?

Okok, het is de minst representatieve dj-poll ever sinds twee jaar geleden uitkwam dat de heilige Nederlandse trance-drievuldigheid (Tiësto, Armin Van Buuren & Ferry Corsten) fans (kwatongen beweren ook: bureau's) massaal aanmoedigden om op hen (en elkaar) te stemmen, maar DJ Mag begint er toch weer aan: de verkiezing van de 'beste dj ter wereld'. Moedig uw favorieten dan ook hier aan.

Uw dienaar vulde op basis van wat hij dit jaar al gezien en gehoord heeft het volgende in:

1. Dominik Eulberg
2. James Holden
3. Ellen Allien
4. DJ T
5. Michael Mayer

6 opmerkingen:

Vincent Romain zei

ellen alien: ik vond er geen zak aan. maar ja, jij bent ook nog een jonge snaak he ;-) en :-)

Esco zei

inderdaad
als ik zo oud ben als jij luister ik alleen nog naar bach denk ik :p

Vincent Romain zei

ik vond het wel plezant om op te dansen hoor maar ik zou eindelijk eens opnieuw een dj willen horen die meer doet dan 'alleen maar plaatjes draaien'. richie hawtin is op het moment nog de enige die meer doet maar bij hem draait het dan weer uit op 'kijk eens wat voor speciale software ik gebruik'. ik mis dj's die 'gewoon' goeie platen draaien, niet in één bepaalde stijl maar gewoon goeie plaat na goeie plaat. als je heden ten dage geen vet geluid draait ben je blijkbaar een loser. ik kan echt niet wachten totdat die golf voorbij is.

Esco zei

alleen maar vet geluid? ik heb er de volle twee uur gestaan en miss allien ging toch redelijk breed hoor. je kan allien bijvoorbeeld moeilijk vergelijken met een alter ego set of zo...

filip polfliet zei

Met deze topvijf kom je inderdaad al een heel eind, esco! Ellen Allien nog niet kunnen checken achter de decks, maar Holden & Eulberg bewezen op 10 Days de toekomst in de binnenzak te hebben. DJ-technisch niet de top, maar dit zijn wel dé nieuwe wonderboys wat producen en remixen betreft. Zonder twijfel.

Anno 2005 nog steeds de beste platensmelter/publieksmenner: Laurent Garnier.

Esco zei

Ha de filip, welkom! Zoals altijd zijn we het eens :).